Burak Yilmaz Mesut Ozil Yorumu / - Burak yılmaz, mesut özil'e başarı dilemiş.

Burak Yilmaz Mesut Ozil Yorumu / - Burak yılmaz, mesut özil'e başarı dilemiş.. Fransa ligue 1 takımı lille'de oynayan burak yılmaz, fenerbahçe'ye yeni transfer olan mesut özil hakkında tartışılacak yorum yaptı. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Burak yılmaz, ben a milli takım'da forma giymiş futbolcularla ilgili yorum yapmak isterim dedi. Kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında.

Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum. Burak yılmaz adlı milli futbolcumuz, mesut özil'e laf sokmuş.

Burak Yilmaz Benimle A Milli Takim Da Forma Giymis Oyuncularla Ilgili Yorum Yapmak Isterim Youtube
Burak Yilmaz Benimle A Milli Takim Da Forma Giymis Oyuncularla Ilgili Yorum Yapmak Isterim Youtube from i.ytimg.com
Burak yılmaz adlı milli futbolcumuz, mesut özil'e laf sokmuş. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılanmıştı. Bu sözler sosyal medyada tartışılırken, fenerbahçeli taraftarlar attıkları mesajlarla özil'e sahip çıktı. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında.

Fransa ligue 1 ekiplerinden lille forması giyen burak yılmaz'ın, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Sanki cephe savaşında savaştılar aq. .yaşadığımız mutlaka taraf olma dayatmasının son iki seçeneği mesut özil ile burak yılmaz oldu. Burak yılmaz'dan mesut özil'e a milli takım göndermesi. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum. Lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz'ın, fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil'le ilgili yaptığı gönderme içeren yoruma yıldıray baştürk'ten destek geldi. Burak yılmaz, ben a milli takım'da forma giymiş futbolcularla ilgili yorum yapmak isterim dedi. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille forması giyen burak yılmaz'ın, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Burak yılmaz'a uğur meleke'nin verdiği cevap olay oldu. Fransa ligue 1 takımı lille'de oynayan burak yılmaz, fenerbahçe'ye yeni transfer olan mesut özil hakkında tartışılacak yorum yaptı. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı.

Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. O dönemde türk milli takımı'nı tercih etmeyenler konuşmalı.

Mesut Ozil In Burak Yilmaz A Milli Takim Cevabi
Mesut Ozil In Burak Yilmaz A Milli Takim Cevabi from ajssarimg.mediatriple.net
Bu sözler sosyal medyada tartışılırken, fenerbahçeli taraftarlar attıkları mesajlarla özil'e sahip çıktı. .transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren burak, mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim diye konuştu. Siz milli futbolcu burak yılmaz'ın mesut özil için kullandığı bu ifadelerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. O dönemde türk milli takımı'nı tercih etmeyenler konuşmalı.

Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele burak yılmaz, dün akşam saatlerinde yaptığı yorumla herkesin eleştirisine maruz kaldı.

Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Burak yılmaz belki de mesut özil için duygusal anlamda konuşmuş. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Bu sözler sosyal medyada tartışılırken, fenerbahçeli taraftarlar attıkları mesajlarla özil'e sahip çıktı. Siz milli futbolcu burak yılmaz'ın mesut özil için kullandığı bu ifadelerle ilgili ne düşünüyorsunuz? Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Burak yılmaz'dan mesut özil'e a milli takım göndermesi. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille forması giyen burak yılmaz'ın, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Burak yılmaz belki de mesut özil için duygusal anlamda konuşmuş. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille forması giyen burak yılmaz'ın, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

Burak Yilmaz In Mesut Ozil Yorumu Elestirildi Futbol Spor Haberleri
Burak Yilmaz In Mesut Ozil Yorumu Elestirildi Futbol Spor Haberleri from i.pstimaj.com
Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. İnşallah türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Burak yılmaz'a uğur meleke'nin verdiği cevap olay oldu. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine hürriyet spor arena'da yer alan haberde, burak yılmaz'ın yorumuna yapılan bazı eleştirilere yer. .yaşadığımız mutlaka taraf olma dayatmasının son iki seçeneği mesut özil ile burak yılmaz oldu. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine tartışılacak bir cevap verdi. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında.

O dönemde türk milli takımı'nı tercih etmeyenler konuşmalı.

.yaşadığımız mutlaka taraf olma dayatmasının son iki seçeneği mesut özil ile burak yılmaz oldu. Burak yılmaz, kendisine yöneltilen mesut özil sorusuna, benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorular varsa onları cevaplamak isterim yanıtını verdi. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Bu sözler sosyal medyada tartışılırken, fenerbahçeli taraftarlar attıkları mesajlarla özil'e sahip çıktı. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı mesut özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı. Burak yılmaz'ın kendisi hakkında, a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yaparım sözleri sorulan fenerbahçe'nin yeni yıldızı mesut özil, kendisine başarılar diliyorum.

Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli burak yilmaz. Bu sözler sosyal medyada tartışılırken, fenerbahçeli taraftarlar attıkları mesajlarla özil'e sahip çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama